MİRZA'DAN ÇALIŞMALARA DENETİM

MİRZA

Belediye Başkan Yardımcı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi ekiplerince yerine getirilen çalışmalara incelemelerde bulundu.






Belediye Başkan Yardımcı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi ekiplerince yerine getirilen çalışmalara incelemelerde bulundu.

Bu çalışmalar kapsamında ilk olarak Paşabayır Mahallesinde devam eden parke ve bordür döşeme çalışmalarını takip eden Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, buranın ardından Devlet Hastanesi yolu üzerinde yer alan Hara Deresi Menfez çalışmasını inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mira, Bandırma Belediyesi'ne bağlı ekiplerin kent genelinde yerine getirdiği çalışmalara denetlemelerde bulunurken bu çalışmalar kapsamında ilk olarak Paşabayır Mahallesinde 1021 ve 1008 nolu sokakta sürdürülen parke ve bordür döşeme çalışmalarını inceledi. Mirza çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada bu bölgemizde yapılan çalışmalarla daha modern ve kaliteli cadde ve sokakların ortaya çıktığını söyledi. Mirza: Belediye ekiplerimiz çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Son olarak Paşabayır Mahallesi 1021 ve 1008 nolu sokaklarda ekiplerimiz parke döşeme çalışmalarını yerine getiriyor. Ayrıca bu bölgemizde ekiplerimiz Aktoprak Caddesini 1008 nolu sokakla arasında kalan bölgeyi açarak daha temiz ve sağlıklı bir şekle dönüştürüyorlar” dedi.

Buradaki incelemelerin ardından Devlet Hastanesi Yolu üzerinde yer alan Hara deresi Kutu Menfez çalışmalarını inceledi. Mirza, haziran ayında başlattıkları altyapı çalışmaları kapsamında Hara Deresinde 9m² genişliğinde Kutu Menfezin yapımının sürdüğünü söyledi.



 



Fahri
9.10.2012 14:35:54
Hadi bakalim, her secim dönemi aynisi. Bicak kemige dayandi mi ha gayret yol yapalim falan. Bandirma halki da her zaman yutuyor bu oyunlari. Uyuyun uyuyun, sizi anguslarin kokusu bile uyandiramiyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli